Имам счупен дисплей на Samsung ...
но, стъклото, тъча  или дисплея ми е за смяна ?
 

-Ако има изображение на екрана без черти или петна  и тъча ви работи при допир навсякъде =СТЪКЛО.

 

-Ако дисплея има черни или цветни петна или е черен напълно = ДИСПЛЕЙ.

 

Нова супер цена на смяна на стъклото на GalaxyEdge моделите S6, S7 - 139 лв., S8 - 149 лв.

 

 

      Известно е, че дисплейте на Самсунг са с най добро качество и най добри показатели в сравнение с останалите марки на пазара. Да, така е, но освен че са много добри, те са и изключително скъпи. В съвремения живот, на всеки се случва поне веднъж да е изтървал смартфона си и после.... счупен дисплей  -  доста неприятно, нали?

      Преди повече от 3 години една наша клиентка донесе Галакси S3 със счупено стъкло, проверих за цена и се стреснах, беше 300 лева. Това са доста пари за дисплей, другите марки дисплей бяха на 100 -150 лева, а този на 300 ... Беше ми неудобно да взема толкова много пари за един дисплей и започнах да търся варианти за по евтин ремонт, та само стъклото му беше счупено и дисплея и тъча работеше. Така след доста лутане в поръчване на стъкла, лепила, котлони, матрици, разтворители и втвърдители се стигна и до първия направен дисплей. Цената за ремонта тогава беше 140 лева , това беше над 2 пъти по евтино от нов дисплей. Така от модел на модел, сервизът се усъвършенства в ремонта на тези толкова скъпи Амолед дисплей. Моделите който поддържаме се увеличиха драстично и вече покриваме над 80 процента от моделите на пазара.

      Преди използвахме LOCA лепило, което се втвърдява на ултравиолетова светлина, сега работим с OCA лепенки с налягане и преса, имаме съвременна барокамера, машини за полагане на лепенката, висококачествени стъкла и матрици, използваме и супер-фризер за едж вариантите. След много старание и внимание, дисплейте ни стават неразличими от новите. Многобройните ни клиенти ни благодарят, че сме им спестили излишните разходи, а ние благодарим за доверието ви.

 

YouTube клип за смяна на стъкло на s7 edge и s8

 

 

Качеството се повишава -> цените падат за S8,S8+ и S7 edge. Нови модели за смяна на стъкло като J4, J4+, J6, A7 ... S9

Моделите са изключително много, затова ви препоръчваме да напишете модела си в полето за търсене

© 2001 by SERVICE SOLARIS

обратно горе