top of page

Без съмнение най трудния телефон за ремонтиране е именно с марката APPLE. С неговите над 100 съставни части той се явява истинско предизвикателство за техниците на мобилни телефони. Има 3-4 лентови кабела който преминават около целия борд. Те са тънки и не особено еластични, много лесто се прекъсват и повреждат при непрнавилно боравене с тях. В някой от моделите антените кабели се отлепят от конекторите и стават неизползваеми.

Най често се поврежда бутона за включване и изключване, а смяната му е истински кошмар даже и за професионалистите.

Дисплейте им са направени по доста сложен начин и имат две отделни букси за по старите модели - за дисплей и за тъч. Има и допълнителен лентов кабел, който е много тънък и отговаря за предна камера, слушалка и сензор за близост и осветление. Често се разлепят или камерата  или сензора , защото е използван тенол в доста икономично количество и спойката е изключително слаба.

След поставянето на ремонтирания дисплей се извършва старателна проверка на цялостната фунционалност на телефона като камери, сензор, звънене, пръстов отпечатък, провежда се задължително и тестов телефонен разговор.

ВНИМАНИЕ iCLOUD - за всички купуващи айфон втора ръка! Напоследък има отключвания на айфон който са сравнително евтини и правят премахване на iCloud временно, след нулиране на фабрични настройки на телефона обаче iCloud се завръща.

Ако попаднете на такъв проблем ви съветваме да се обърнете към продавача за връщане на телефона. В случай , че не можете да върнете телефона, ние ще се опитаме да ви помогнем.

Смяна на задно стъкло на iPhone на цена 100-150  лева. Youtube video 

лого на ютуб

Моделите не са много, но ви препоръчваме да напишете модела си в полето за търсене

Отскоро предлагаме и отключване на акаунти iCloud, за цени и време моля попитайте.

bottom of page