top of page

Изтървах си телефона и счупения дисплей стана на паяжина, какво да правя?                

Стъкло+тъч  или целия дисплей е за смяна ?

 

-Ако на счупен дисплей има изображение без дефекти,без черти и черни петна и тъча работи навсякъде трябва ви смяна на СТЪКЛО.                            

 

-Ако на счупения дисплей има черни или цветни петна,  черен напълно или не работи тъча, то тогава ви трябва цял модул ДИСПЛЕЙ + ТЪЧ + СТЪКЛО.          

 

* когато на мястото на цената има черти ---- , то тогава смяната на стъкло+тъча не може да се направи и

се поставя нов дисплей.                                                                                                                                              

Без съмнение най трудния телефон за ремонтиране е именно с марката APPLE. С неговите над 100 съставни части той се явява истинско предизвикателство за техниците на мобилни телефони. Има 3-4 лентови кабела който преминават около целия борд. Те са тънки и не особено еластични, много лесто се прекъсват и повреждат при непрнавилно боравене с тях. В някой от моделите антените кабели се отлепят от конекторите и стават неизползваеми.

Най често се поврежда бутона за включване и изключване, а смяната му е истински кошмар даже и за професионалистите. Дисплейте им са направени по доста сложен начин и имат две отделни букси - за дисплей и за тъч. Има и допълнителен лентов кабел, който е много тънък и отговаря за предна камера, слушалка и сензор за близост и осветление. Често се разлепят или камерата  или сензора , защото е използван тенол в доста икономично количество и спойката е изключително слаба.

Стъклата който слагаме са с обозначението на Apple и са оригинални. За тяхната смяна използваме няколко различни вида машини за разлепяне и залепяне. Използваме ОСА лепенка която поставяме под вакуум и впоследствие в барокамера.

Поставяме и нова рамка на дисплея чрез специално приспособление и високотемпературно лепило.

Смяната на стъклото при нас е рутинна операция, която се извършва бавно и прецизно. При нас не остават балончета и мехурчета между стъклото и дисплея, нито прах или петна. След поставянето на ремонтирания дисплей се извършва старателна проверка на цялостната фунционалност на телефона като камери, сензор, звънене, пръстов отпечатък, провежда се задължително и тестов телефонен разговор.

 

Смяна на задно стъкло на iPhone на цена 100-120  лева. Youtube video 

Моделите не са много, но ви препоръчваме да напишете модела си в полето за търсене

Отскоро предлагаме и отключване на акаунти iCloud, за цени и време моля попитайте.

bottom of page